Uitbreiding assortiment

Nieuwsbrief: 21 februari 2024

Ontdek onze nieuwste producten die je spinervaring naar een hoger niveau tillen! Naast onze gloednieuwe Buddy spinnewielen kun je deze handige extra’s ook bij onze dealers bestellen, en ja, ze zijn ook beschikbaar in maart! 

De Lojan molenhaspel kan worden bevestigd op een tafel, of op het Buddy spinnewiel. Ontworpen door Jan Louët en Loes van Aken.
Molenhaspel 
€ 125*

Onze opklapbare molenhaspel heeft een instelbare omtrek van 65 tot 150 cm. Bevestig hem hem op een tafel of je Buddy spinnewiel.

houten handhaspel van Lojan
Handhaspel
€ 29*

Met onze handhaspel maak je strengen van 150 cm. Eenvoudig met magneetjes in elkaar te zetten kan hij als compact pakketje worden verzonden.

Bijenboenwas
€ 12,50*

Gebruik deze bijenboenwas om onze producten een prachtige afwerking te geven en ze te beschermen.

Spoel
€ 19*

Er zitten er al 4 bij je spinnewiel, maar je kunt de spoelen uiteraard ook apart bestellen. Elke spoel is geschikt voor ongeveer 200 gram wol en biedt vijf verschillende ratio’s.

Lazy kate
€ 37*

Onze vrijstaande twijnspoelhouder, geschikt voor 3 spoelen, is handig schuin te stellen. Ook deze is standaard bij je spinnewiel inbegrepen, maar kan ook los worden besteld.

Verander je buddy spinnewiel met enkele trapplank in een buddy met dubbele trapplank.
Buddy ombouwset
€ 95*

Met de Buddy ombouwset kun je je enkeltrappende Buddy spinnewiel eenvoudig ombouwen naar dubbeltrappend, mocht dat ooit nodig zijn.

* Europese adviesprijzen